Gratis forsendelse over 79 €
Gratis forsendelse over 79 €

Tampa Bay Rays handler med Sean Murphy

Tampa Bay Rays handler med Sean Murphy

Tampa Bay Rays kunne handle med en spiller, der bærer Tampa Bay Rays MLB Trøjer Hjemme. Det er rapporteret, at Rays er blandt flere MLB-hold, der viser interesse for catcher Sean Murphy fra Oakland Athletics. Morosi nævner, at Tampa Bay tager en dobbelt køber-og-sælger tilgang til offseason-handelsmarkedet.

Murphy, 28, var en Gold Glove Award-vinder i 2021. Han har netop haft et karriereår offensivt, hvor han ramte .250 med 18 homeruns og 66 RBI (alle personlige rekorder). Murphys handelsværdi er forstærket af det faktum, at han også har tre sæsoner mere med holdkontrol tilbage.

The Rays, der kommer efter en sæson med 86 sejre, hvor de tabte i Wild Card-runden, er typisk kendt for at have stærke forsvarsspillere op og ned på listen. Men de var kun et midterste forsvarshold i 2022 og havde ikke en fremragende starter ved catcher mellem Francisco Mejia og Christian Bethancourt. Murphy, der bærer den Slidstærk baseballtrøje, ville være en god tilføjelse til Tampa, især da han allerede havde et sjovt viralt øjeblik med Rays i sidste sæson.

Ovenstående er rapporten om “Tampa Bay Rays handler med Sean Murphy” på denne side. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte redaktøren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *