Gratis forsendelse over 79 €
Gratis forsendelse over 79 €

Garrett Whitlock vil savne resten af sæsonen

Den iførte Billige Boston Red Sox Trøjer Garrett Whitlock vil gennemgå en operation, der vil være artroskopisk hofteoperation for en højre hoftekollision og vil ikke vende tilbage i resten af sæsonen

Whitlock gik på skadeslisten på grund af hoftebetændelse i juni og endte med at mangle lidt over en måned. Men det rapporterer, at for et par uger siden på Whitlocks igangværende kampe for at fortsætte. I betragtning af at der er lidt over to uger tilbage af tidsplanen, er deres chancer for at klatre tilbage i løbet fordampet, hvilket gør det ret logisk at stoppe med at presse Whitlock og begynde at bekymre sig om næste sæson.

På trods af den igangværende skade og den uheldige afslutning har det været en succesfuld sæson for Whitlock, der i den Slidstærk baseballtrøje. Måske kunne Whitlock komme i betragtning til en rotationsplads igen næste år, hvis operationen går godt, og han er i stand til at vende tilbage til fuld styrke. Mens han pitchede spørgsmålet i det meste af sæsonen, gør han det stadig godt.

Ovenstående er rapporten om “Garrett Whitlock vil savne resten af sæsonen” på denne side. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte redaktøren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *