Gratis forsendelse over 79 €
Gratis forsendelse over 79 €

Andrew Chafin leder efter en ny aftale efter to år med Tigers

Andrew Chafin leder efter en ny aftale efter to år med Tigers

Relieveren Andrew Chafin, der bærer Detroit Tigers MLB Trøjer, vil afslå sin spilleroption på $6,5 mio. i 2023. Han kommer på det åbne marked fem dage efter, at World Series slutter i jagten på en ny flerårig pagt.

Det bliver tredje sæson i træk, hvor Southpaw er tilgængelig i free agency. Efter et længere ophold med Diamondbacks for at begynde sin karriere, blev Chafin givet til Cubs ved 2020-deadline, før han kom på det åbne marked for første gang. Han genunderskrev med Chicago på en etårig aftale den følgende offseason, og kom så på markedet sidste vinter.

Det kom i hælene på en glitrende 2.83 ERA, der viste gennem 68 2/3-rammer med Cubs og A’erne, som placerede ham sammen med Aaron Loup og Brooks Raley som de øverste venstrehåndsrelievere. Chafin endte med at tegne en to-årig garanti på 13 millioner dollars hos Tigers, der tillod ham at bære en jordan trøje for at fravælge efter sin første sæson.

Ovenstående er rapporten om “Andrew Chafin leder efter en ny aftale efter to år med Tigers” på denne side. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte redaktøren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *